Möt Lexnova – Din juridiska nyhetsbyrå

”Vi vill nå ut till kvinnorna för att vi tror på att om vi rustar kvinnorna med en stadig och kontinuerlig kompetensförsörjning så skapas förutsättningar som de kan använda till deras fördel.”

Oavsett om du är advokat, företagare eller affärskvinna – om du behöver hålla dig uppdaterad om den ständigt föränderliga lagstiftningen som rör dig och ditt arbetsområde så har Lexnova något för dig. Behöver du till exempel få bättre koll på arbetsrätt eller vad som gäller kring affärsavtal?

Detta är och har varit Lexnovas fokus sedan 2006. Lexnova har alla typer av kunder inom bland annat HR, fastighet, miljö osv. och är källan för dig som behöver vara uppdaterad inom de olika juridiska områdena. Lexnova har åtagit sig att hitta de mest relevanta och aktuella juridiska nyheterna, webbinarerna och expertkommentarerna och tillhandahålla det i ett lättförståeligt format.

Lexnova tror på att om de rustar kvinnor med en stadig och kontinuerlig kompetensförsörjning så skapas förutsättningar som kan användas till deras fördel. Lexnova tror inte att kunskap är statisk utan ska ses som något levande, vilket är anledningen till att de håller sig a jour med de senaste nyheterna och utbildningarna inom de olika arbetsområden som vi verkar inom.

Deras tjänster är anpassade efter olika sätt att konsumera innehåll. De erbjuder:

  • Webbinarer – både live och on-demand berör olika aktuella ämnen.
  • Play – webb-tv med analyser, nyheter och praktiska tips.
  • Expertkommentarer – fördjupade analyser inom olika rättsområden
  • Nyhetstjänsten; de senaste nyheterna från landets domstolar.

LÄS MER OM LEXNOVA HÄR