Konsultförmedling

Under åren har vi byggt en fantastisk community med 3000 av Sveriges främsta kvinnliga talanger, både anställda, ledare och konsulter. Vårt mål har alltid varit att skapa nya möjligheter och mötesplatser för er. Nu tar vi nästa steg, och erbjuder konsultförmedling och att vi som en ”Business partner” till er kan hjälpa er med de behov som uppstår.

På nya arbetsmarknaden efterfrågas mer flexibilitet från både företag och att ta in en konsult kan vara ett bra sätt att få in förstärkning eller avlastning i företaget.
Ni kan ta in oss så hjälper vi er med en konsultlösning inom:

Gig/projekt: Behöver ni t ex någon som gör ett projekt hos er, eller en kick off, PR-satsning eller hjälper er komma igång med digitala verktyg?
Deltid/Abonnemang: Ni behöver någon som går in på deltid och hjälper er med avlastning eller spetskompetens, t ex digital marknadsföring eller HR.
Interim: Någon som kommer in och fyller en ordinarie plats under en period.

Vi börjar med att höra om ert nuläge, önskat läge sen presenterar vi möjliga konsulter. Att ta in hjälp kan minska stressen i företaget, öka effektiviteten och få företaget att växa enklare och snabbare.

Boka gärna ett möte med oss och berätta mer om vad ni behöver hjälp med.