Vad vi erbjuder

Business Women Sverige – vi inspirerar och skapar möjligheter för talangfulla kvinnor med ambitioner i livet och karriären. Vårt fokus är att stötta och facilitera fram nya möjligheter och samarbeten för dig som vill göra karriär eller driver företag.

Vi erbjuder det du behöver för att växa i din karriär eller i ditt företag:

Via oss kan du vara delaktig på olika sätt, som medlem i vår kostnadsfria community (du får då utvalda inbjudningar, rabatterade priser och vissa erbjudanden via vårt nyhetsbrev), via våra medlemsklubb, som har två olika inriktningar, Karriär för dig som är anställd eller konsult, och Business Leaders, för dig som är grundare/VD och bygger bolag. Du kan också gå våra program, som mentorskapsprogram och Advisory & Growthprogram.

Bli medlem i vår Community:

I vår community kan du vara medlem kostnadsfritt, då får du ta del av information, inspiration och får inbjudningar till utvalda event. Bli medlem här.

Medlemsklubbar:

Medlemsklubben är för dig som vill ha mer utveckling och har två olika inriktningar:

Karriär – För dig som är anställd och vill bli bättre på att marknadsföra/”sälja dig själv”, kompetensutveckla och utöka ditt professionella nätverk.

Business Leaders – För dig som är grundare, VD eller ledare och vill växla upp ditt företagande, skapa nya affärer och bättre koll på hur du kan driva ditt företag mer framgångsrikt.

Program:

Mentorskapsprogram (Start september)

Advisory & Growth Program för företagare

Övrigt:

Karriärcoaching & Rådgivning

Affärscoacher och experter inom olika områden

Konsulter

Hitta styrelsekompetens

Har du frågor är du varmt välkommen att ställa dem till info@businesswomen.se

Varmt välkommen till Business Women Sverige, vi ser fram emot att höra från dig!