Event – Tema balans i livet

Laddar...

« Heldag

  • This %s-evenemang has passed.

Event – Tema balans i livet

9 november, 2023 kl. 17:30 - 20:30

Vill du också bli en välmående högpresterare? Vi vill ge dig verktyg från experterna för att hantera ditt livspussel bättre. Med familj, jobb och vänner kan tiden kännas knapp och det är lätt att glömma sig själv. Vilka verktyg finns för att hitta en bra balans, för att kunna prestera bra på jobbet, vara med familj och vänner –  men också ha tid för sig själv?

Under kvällen får du ta del av en föreläsning av prestationscoachen Josefine Asklöf och en paneldiskussion med experter med gedigen erfarenhet på ämnet.

Som prestationscoach agerar Josefine Asklöf som din strategiska partner som är dedikerad till att stödja dig att nå exceptionella resultat på både yrkesmässiga och personliga plan. Detta alltid med ambitionen att du ska ha hälsan i behåll samt att privatlivet ska få ta plats – för långsiktigt hållbara resultat. Med hela tre högskoleexamina inom hälsa och beteendevetenskap och ett genuint intresse i psykologi och högpresterande vanor delar Josefine sina bästa tips.  

Expertpanelen består av:
Johanna Frelin, VD för Riksbyggen med gedingen erfarenhet från VD och ledarrollen samt styrelsepositioner (tidigare t ex SVT, Hyper Island).

Satu Ahlman driver Saga Performance som hjälper ledare bli fysisk och psykisk hållbara, med fortsatt fokus på hög prestation och resultat.

Ana Bosnjak hjälper beslutsfattare att ta bättre beslut under stress och press. I sin roll som stresspedagog kombinerar Ana 12 års erfarenhet som beslutsfattare med stresshantering och Zen.

Maria Swanström modererar panelen och är motivationsföreläsare inom EQ, Holistiskt självledarskap & hållbara team.

Pris:
Ingår för dig som är medlem i medlemsklubben
150 kr för dig som är medlem i vår community
300 kr för dig som inte är medlem

 

ANMÄL DIG HÄR

Detaljer

Datum:
9 november, 2023
Tid:
17:30 - 20:30

Plats

The Park Södra
Magnusladulåsgatan 1
Stockholm, Sverige
+ Google-karta