VIP-inbjudan karriärnätverket

Du är varmt välkommen att gästa vårt karriärnätverk onsdagen den 18 september!

Det pratas mycket om hur man ska ”sälja in sig själv” på en arbetsmarknad med allt tuffare konkurrens, men hur gör man? Hur ska man tänka? Kvällens tema är ”Träffa karriärcoachen, lyft dina styrkor” och föreläser gör Businesswomen.se grundare Charlotta Lundin.

Med mångårig erfarenhet av marknadsföring och ca 500 karriärsamtal med kvinnor i karriären, kombinerar Charlotta sina insikter och kunskaper inom båda områden, för att ni ska få verktyg med er i hur ni lyfter era styrkor och identifierar ert personliga varumärke.

Under kvällen blir det också presentationer av medlemmarna, round table diskussioner på temat och tid för att växla ut era bästa tips och lära känna våra våra medlemmar.

Har du inte möjlighet att komma denna gång? Anmäl ditt intresse för vår frukost den 9 oktober, kl 8-9.30, genom att svara på mailet du fått.

Det praktiska :

Tid: Den 18 september kl 17.30-20.45

Plats: Vi håller till på Scandic Haymarket i Stockholm

Lättare förtäring och ett glas bubbel serveras.

Vilka är vi?

Businesswomen.se riktar sig mot företag och kvinnor som vill utvecklas och ligga i framkant. Vi är en IRL och onlineplattform där företag och kvinnliga talanger från olika branscher möts. En plattform för er att nå ut med er employer branding mot kvinnliga talanger och rekrytera kandidater på nytt sätt.

Har du frågor eller vill veta mer om våra partnerskap? Maila charlotta.lundin@businesswomen.se eller ring 0739822277

Varmt välkommen till oss!