Framtiden är här!

Under ett event i London deltog Kate Unsworth som är grundare till Vinaya som skapar smarta smycken som synkar med din telefon. Att ständigt ha telefonen i handen är snart ute. Framtiden är här!

-Jag tyckte för mycket fokus gick till att ta upp och ner telefonen hela tiden, samtidigt ville jag inte missa något viktigt, t ex om en kund eller familjen ringde, sms:ade eller mailade, säger Kate Unsworth.

IMG_5928

Kate Unsworth är grundare till Vinaya som skapar smarta smycken

Det problemet löser Vinaya. Smycket vibrerar om någon som du lagt in i appen hör av sig. På det sättet behöver du inte ständigt ha koll på telefonen och kan behålla bättre fokus på det du ägnar dig åt. Smart tycker vi!

Vinaya finns i flera former och som ring, halsband och armband. De skeppar worldwide och kan beställas via hemsidan, vinaya.com