Nu lanserar vi ett Talent Management nätverk!

HR-avdelningarnas roll är i förändring. Tidigare strävade många medarbetare efter en guldklocka, medan dagens talanger ser sig om efter nästa spännande utmaning efter bara ett par år. Det gör att företagen behöver processer och ett proaktivt arbete. Att dela kunskap och erfarenheter med andra gör att du kommer snabbare till nya insikter och kan skapa ett bättre Talent Management arbete i ditt företag, därför lanserar vi nu ett Talent Management nätverk!

Vi ses 4 gånger per år och fokuserar på Talent Managements fyra grundpelare: Hur man kan attrahera, rekrytera, utveckla och avveckla medarbetare på mest effektivt sätt.

”Det tar också tid, energi och kostar verksamheten pengar.”

Att personal slutar, att ni får många okvalificerade ansökningar eller att personalen är missnöjd kan vara tecken på att det finns saker att göra i ert Talent Management arbete. Det tar också tid, energi och kostar verksamheten pengar. Hur gör andra? Vad kan ni skruva på för att få bättre träffsäkerhet i rekryteringen, få dem ni vill ska stanna att stanna och locka till er rätt personer? Det och mer kommer vi hantera i nätverket.

Vi håller till centralt i Stockholm, det finns 15 platser och vi startar igång i mars. Nyfiken? Läs mer och anmäl dig här!