Vilket råd skulle du vilja ge ditt yngre jag?

Denna vecka frågar jag skådespelaren, författaren, läraren, mamman och konstnären Margareta Sjödin vad hon skulle vilja säga till sitt yngre jag. Margareta blev upptäckt på slutet av 60-talet och medverkade i det svenska TV-programmet Partaj. Hon har större delen av livet varit verksam inom teater och TV. Idag ägnar hon mest tid åt målandet och har varje år flertal kurser och utställningar.

Hon har tilldelats priser som Eliason Award som ambassadör för Sverige och svensk kultur i USA och Mayor’s Certificate of Appreciation i Los Angeles.

– Hitta vad du vill i livet och arbeta för det. Men samtidigt glöm inte av att njuta av dagen och ditt arbete. Det är resan och inte destinationen som är intressant. Trampa aldrig andra på tårna för att få vad du vill. Förbli snäll och kärleksfull i allt du gör.

 

Läs mer om Margareta Sjödin på www.margaretasjodin.com

Följ oss på Instagram @womeninspiration_

/Maryam Melissa Shirforoushan