Vilket råd skulle du vilja ge ditt yngre jag?

Annie Lindmark, en tjej som inspirerar många och har flera bollar i luften. Någon som med sin varma energi strävar att alltid förena tjejer och skapa nya möligheter. Med yrkeserfarenhet från bankvärlden och UN Women Sweden är hon en tjej som brinner för att förändra och skapa skillnad.

Vilket råd skulle du vilja ge ditt yngre jag?

Annie, jag vet att du är ambitiös, ivrig och alltid vill göra ditt bästa. Men kom ihåg att du bara tävlar mot dig själv. Ta dig tid att förstå och reflektera över vad du vill ha ut av livet och vad som verkligen spelar roll för just dig. När du hittar det, se till att värdera och vara beredd att arbeta hårt för det. Det är värt det. Det finns ingen större kraft än beslutsamhet och få göra vad du älskar och tror på. Var beredd på att du kommer att ifrågasättas, tvivlas på och ibland kommer du att känna dig annorlunda och som att du inte passar in, men låt det aldrig göra att du inte vågar vara dig själv, för det är när du är dig själv som du kan göra skillnad på riktigt. Stå upp för det som är viktigt för dig och tro på din egen förmåga att uppnå stora saker, för det kan du! Vägen kommer inte att vara kristallklar eller enkel men våga då att lita på livets okända magi.

Glöm inte bort att koppla av och ha dagar när du vaknar upp med ingenting att göra. Du behöver inte alltid uppnå saker eller prestera. Stress är något vi alla måste vara försiktiga med och du behöver hitta tid för dig själv. Investera i dig själv. Du kommer inte att missa något bara för att du prioriterar tid för återhämtning, istället kommer motsatsen att hända, du kommer att få mer energi, tålamod och passion för vad du gör.

Visa uppskattning till det stöd du får och vara tacksam för den inspiration du hittar inom andra. Omge dig med människor som stärker dig och prioriterar dem du älskar. Lita på att livet alltid tar dig dit du behöver och ska vara. Ha ett passionerat hjärta och ett öppet sinne för din omgivning och de du möter. Och sist men inte minst älska dig själv och var din egen bästa vän. – Annie Lindmark, Management Partner Nordea, tidigare styrelseledamot i UN Women Sweden och Co Founder av kvinnliga nätverket W. Empowerment.

 

Läs mer om Annies kvinnliga nätverk http://www.wempowerment.se/

 

/Maryam Melissa Shirforoushan