Vilket råd skulle du vilja ge ditt yngre jag?

Ylva Pintus arbetar som professionell coach enligt ICF och har större delen av sitt yrkesliv haft olika ledarpositioner. Hon brinner för att hjälpa andra att hitta sin inre drivkraft och ideellt har hon också arbetat med unga tjejer att bygga sin självkänsla och sitt självförtroende. Ylva är även en reikihealer. Hon är en av grundarna av Kraftresor, där man kan coachas som privatperson och/eller vara ett team i ett företag som söker coaching. Hos Kraftresor kan man ta del av inspiration, teambuilding, workshops och resor.

Hon tror på att all utveckling leder till gott och därför ska man sträva efter en ökad medvetenhet. Jag vill verkligen veta vilket råd hon skulle du vilja ge sitt yngre jag?

Min kärlek, se till att alltid följa ditt hjärta och vara sann mot dig själv. Omge dig med människor som du kan vara dig själv med. När du är osäker på vad du ska göra i en viss situation, fråga dig själv, vad är mest kärleksfullt? Var dig själv, inte den du tror andra förväntar sig av dig. Ha roligt, skratta, lek mycket och ta inte livet på för stort allvar. Låt dig känna, gråta, skratta, fnissa, bli arg och älska. Älska ovillkorligt. Kom alltid ihåg, du är kompetent och värt allt du drömmer om. Jag älskar dig, Ylva Pintus, VD, Professionell Coach & Reikihealer.

 

Läs mer på www.kraftresor.se