Frukost för dig som jobbar med HR! Hur ofta tar du input från andra HR-professionals?

För dig som jobbar med HR bjuder vi nu på en inspirerande frukost den 4 oktober!

Träffa och ta del av andra HR-professionals insikter och kunskaper kring framgångsrik rekrytering och employer branding. Utmaningar och möjligheter, hur gör andra? Genom att dela kunskap med varandra undviker ni att behöva uppfinna hjulet igen och slipper göra misstag andra redan gjort.

Du + en kollega eller HR-vän är välkommen på vår HR-frukost den 4 oktober! Det blir inspirerande round table diskussioner och organiserat nätverkande. Du träffar även kollegor från andra företag och branscher. Vi bjuder på god frukost som serveras från 7.30, kl 8 börjar programmet och vi är färdiga ca kl 9.15.

Vi håller till centralt i Stockholm city, på Popin Work på Kungsbron 18, mitt emot WTC

Vi ser fram emot en inspirerande morgon!

Du anmäler dig genom att maila till hr@businesswomen.se

Varmt välkomna!