Vilket råd skulle du vilja ge ditt yngre jag?

Yamit Viitaoja har en glöd och passion som lyser när man träffar henne. Kvinnligt ledarskap och företagande står henne varmt om hjärtat. Hon satsar stenhårt för att inspirera andra kvinnor att våga följa sina drömmar. Hon är medgrundare av IW Group som är ett globalt nätverk och där man tillsammans med andra kvinnor hjälper varandra i karriären men också i personlig utveckling och nätverkande.

Jag är mycket nyfiken på vilket råd hon skulle vilja ge till en yngre Yamit?

”Livet är mycket mer komplext än du någonsin kunnat anat. Alla dess nyanser av färger kommer göra det svårt för dig att följa ditt hjärta och istället går du för det perfekta CV:et. Tids nog kommer du fram till det, men du måste stanna upp i nuet och lyssna. Ta del av alla de lärdomar som kastas framför dig och hitta en balans i din drivkraft och välmående. Framförallt, att inte bry dig om vad alla tycker och tänker. Inte vara så rädd för att bli dömd och våga lyssna till vad hjärtat säger. De hårdaste smällarna kommer komma därifrån, för det är där din rädsla bor. Du kommer bli en starkare person av att inte alltid försöka vara så perfekt. Den bild människor har om dig ska du inte leva upp till utan stå fast vid ditt djup och hjälpa andra! Våga istället visa vem du är, våga visa dig sårbar, våga bli kär, våga följa dina drömmar och var alltid förlåtande mot ovisshet. Du är skör, skörare än vad många tror. Din yta ger dig ett skal som få människor tar sig igenom och tids nog kommer du våga bryta ned den fasad du byggt upp och ditt sanna jag kommer att lysa starkare än något annat. Du kommer bli starkare som människa och gå vidare från ditt gamla jag, till ditt nya jag. Precis som livet är, ha tålamod min vän, var snäll mot dig själv – det är en livslång resa som bara blir bättre och bättre. Yamit Viitaoja, medgrundare av @iw.group

 

Läs mer om IW Group :  www.iwgroup.se

Följ @womeninspiration_ på Instgram för mer info om kommande events och träffar

 

/Maryam Melissa Shirforoushan