Bilder från sommaravslutningen 14 juni!

Den 14 juni gick Businesswomen.se sommaravslutning av stapeln och vi öppnade nätverket för icke-medlemmar och var dubbelt så många på plats. Kul att ni kom!

Vi inspirerades av Åse Lunde som är Kris- och kommunikationsexpert och arbetar med att utbilda samhällets högsta chefer inom hur man hanterar de värsta kriserna ett samhälle utsätts för. Med bakgrund inom polisen, utbildad för FBI och FN har hon arbetat i krigszoner, gisslanförhandlat och  driver hon nu sitt egna företag Resilient Result. En väldigt inspirerande kvinna! ”Be scared and do it anyway” var ett av Åse Lundes medskick.

Vi gästades även av Stina Anderssson som sa upp sig från jobbet på storbolag och startade sitt skovarumärke StinaaJ, med bekväma pumps för den moderna kvinnan. ”Det måste finnas ett sätt att skapa moderna pumps” var Stinas tanke efter att ha tröttnat på värkande fötter efter en dag på jobbet i högklackat. Hennes skor finns på stinaaj.com och i butik på Sturegatan i Stockholm.

Vi tackar SJ för att vi fick hålla till i era fina lokaler!

Karriärnätverket drar igång igen den 19 september! Trevlig sommar!

Bilder från kvällen: