Vilket råd skulle du vilja ge ditt yngre jag?

Henriette Danielsen är en energifylld kvinna med många bollar i luften. Hon brinner för hälsa, välmående och personlig utveckling. Henriette anordnar aktiviteter, events och skriver en hel del för andra kvinnor. En sann inspiratör med en personlig stil och drivkraft! På plattformen Best of you kan du läsa mer och ta del av all inspiration.

Vilket råd skulle du vilja ge ditt yngre jag?

”Kära unga Henriette, var bara dig själv! Låt människor se den riktiga, operfekta, knäppa och roliga person du är. Kom ihåg i livet att ingen yttre skönhet kommer någonsin att toppa den fina inre- såsom att ha ett gott hjärta. Värdesätt det som är viktigt i livet och förbli den person som du innerst inne är. Se till att njuta av livet – med allt av det innebär!” Henriette Danielsen, Grundare och redaktörschef för Best of you. www.bestofyou.se

 

Följ oss på Instagram för daglig inspiration: @womeninspiration_