14 juni öppnar vi dörrarna till karriärnätverket, välkommen!

Det är sommaravslutning och denna kväll vill vi göra till något utöver det vanliga, därför öppnar vi dörrarna till det vanligtvis slutna nätverket och även du som inte är medlem kan delta! Många drömmer om att arbeta med att göra världen till en bättre plats, och/eller starta eget företag. Vi träffar två kvinnor som gjort just detta! Temat för kvällen är ”Kvinna och förebild – my success story”

Vi startar kvällen 17.30 med bubbel och lättare mat, sedan bjuder två imponerande kvinnor på sina karriärresor:

Åse Lunde är en kvinna som kan kriskommunikation och katastrofhantering. Åse har en imponerande bakgrund inom polisen, FN, som utbildare vid Instituet för högre totalförsvarsutbildningen (IHT) som utbildar de högsta nivåerna i samhället i att hantera många av de svåraste kriserna som kan drabba ett samhälle. Utbildad hos FBI. Åse delar sin resa och hur man tar tuffa beslut med oss.

Stina Andersson är ingenjören som sa upp sig för att satsa på sin dröm. Hon har lanserat skovarumärket StinaJ, som gör bekväma pumps för kvinnor i näringslivet. Annie Lööf, prinsessan Sofia och Isabella Löwengrip bär hennes skor. Du kan både prova och köpa Stinas skor under kvällen.

Det blir även round table diskussioner på temat och presentationer för att lära känna och hjälpa varandra framåt i karriären.

Tid: 17.30-20.45

Plats: Vasagatan 10

Pris för kvällen:
Medlem i karriärnätverket 0 kr.
Medlem i Businesswomen.se 349 kr (bli medlem kostnadsfritt på businesswomen.se/medlem)
Icke medlem 399 kr.
Du betalar med swish eller kort när din plats är bekräftad. (info kommer i bekräftelsemailet)

För att fira lite extra blir det härliga goodiebags!

Missa inte denna kväll!

Anmälan: Varmt välkomna att anmäla dig genom att maila kort info om dig med namn, företag du jobbar på, titel och email till info@businesswomen.se