Vilket råd skulle du vilja ge ditt yngre jag?

Elisabeth Strandenborg, har karisma och en energi som strålar igenom. Jag får veta att hon är en framgångsrik mäklare med en vass entreprenörsanda. Hon brinner för personlig utveckling och tillsammans med en vän har hon startat en podd som heter Inspodden, där man varje vecka belyser olika ämnen som berör yrkes såväl personliga livet. Jag vill verkligen veta vad hon skulle vilja säga till sig själv om hon fick åka tillbaka flera år i tiden.

”Kära underbara Elisabeth. Om du bara visste nu hur bra du skulle må vid 28 års ålder. Hur mycket du har bekämpat och varit med om. Hur lycklig du är och vilka underbara människor du har runt dig som stöttar dig. Du har idag så mycket kvar att ge och vara med om men du har aldrig varit så lycklig som du är just nu. Stort grattis, du har gjort bra val i livet och verkligen vågat tro på dig själv!
Eftersom jag fått äran att skriva ett brev till mitt yngre jag så vill jag inleda med att inte ta livet så hårt. Man måste inte vara bäst på allting utan försök fokusera på dina styrkor och vad som ger dig kärlek och glädje i livet. Hitta dina drömmar och försök identifiera vad som gör dig unik. För Du är en otroligt driven och målmedveten människa. Och bara för att man inte är det bästa läshuvudet i skolan så betyder inte det att man inte kommer lyckas. Utan tvärt om, så länge du vågar följa dina drömmar så kommer du uppnå dem. Våga följa ditt hjärta och din magkänsla. Den kommer att visa dig vägen bara du vågar lita på den!
Viktigast av allt är att du måste våga sätta stora mål för dig själv. För det du önskar kommer du att uppnå, så våga lita på dig själv och på att du gör rätt val. Du måste bara fokusera hela vägen dit och inte tappa motivationen när du kommit halvvägs. Och minst lika viktigt, att begå misstag är okej. För ju mer misstag du begår ju mer lärdom får du och ju mer får du uppleva.  Livet som ung kan ofta vara hårt, ibland för hårt för allas bästa. Men en tröst är att man kommer ur det. Med rätt hjälpmedel så kan alla svårigheter bekämpas och du kommer se tillbaka på det värsta som hänt dig med ett leende på läpparna. För idag så vet du om att detta gjort dig till en så otroligt stark och driven människa! Sist men inte minst så är det viktigt att vara snäll. Alltid. Ditt driv är din grund men ödmjukhet är något man aldrig kan få för mycket utav. När du blir äldre kommer du inse vikten av kärlek och du är värd att vara älskad samt ha en familj som är som den familjen du alltid drömt om. För du kommer träffa en man som värderar dig mer än sig själv och som tycker att du är fantastisk precis som du är.

Du har ett stort hjärta och därav är det viktigt att du släpper in fina personer runt omkring dig. Våga lev livet till fullo. Du lever bara en gång, Elisabeth Strandenborg, Fastighetsmäklare, grundare av Inspodden och Framgångskvinnan.

Följ oss på Instagram för daglig inspiration: @womeninspiration_

Följ Inspodden på Instagram: @inspodden