Vilket råd skulle du vilja ge ditt yngre jag?

Tuliany Grande är kvinnan som följer sitt hjärta och vågar satsa på sina drömmar. Efter att ha arbetat som mäklare i Sverige under flera år och varit framgångsrik så bestämde hon sig att flytta utomlands till värmen. Idag arbetar hon med fastigheter i Marbella samtidigt som hon skriver böcker. Hon har också tillsammans med en vän lanserat den inspirerande podden Inspodden. Jag fascineras av hennes vänlighet och ödmjukhet, när vi pratar vill jag veta så mycket men framförallt vad hon skulle vilja säga till sitt yngre jag.

”Unga Tuliany- var alltid ärlig mot dig själv! Fortsätt att ha höga förväntningar på dig själv och din omgivning, en dag kommer du att träffa människor som kommer att möta dig där du är. Fortsätt att vara modig, följ din inre röst och även om du gör några misstag längs vägen så kommer du att lära dig ofantligt mycket. Du är på rätt väg och har så mycket att lära dig. Vissa människor kommer att försöka kontrollera vad du säger och vad du gör, men de är bara rädda för att du är stark och självständig. De är rädda för de förändringarna du skapar runt omkring dig. Att förlora några vänner, är en del av livet. Det betyder att du växer. Var ödmjuk och storsint, du har inte alltid rätt! Läs många böcker och visa alltid hänsyn till dig själv och till andra. Slutligen så kommer du att träffa din prins. Han kommer att dyka upp oväntat och inte på en vit häst. Men var snäll och med åren kommer han förvandlas till den prinsen du visste att han var från första början, Tuliany Grande Chef för verksamheten Propertify, författare och medgrundare av podden Inspodden.

Följ oss på Instagram för daglig inspiration och fler stories från kvinnor i karriären : @womeninspiration_