Pilotprojekt – Businesswomen.se HUB & Co-working place! Vill du vara med?

Nu har du chansen att bli en del av och vara med och utforma Businesswomen.se HUB/co-working place. Du får dessutom kostnadsfri kontorsplats på köpet under tiden för pilotprojektet. Vi vill skapa något riktigt bra som ger dig mer motivation, fokus, kunskapsutbyte och fler affärer.

Det är roligare att jobba tillsammans och att träffas på en gemensam plats, därför öppnar vi upp våra lokaler i 2019 och du kan bli en del av vårt nya co-working space. Nya möjligheter, affärer, samarbeten, energi och sammanhållning skapas när vi träffas IRL.

Vi vill skapa en mötesplats för företagsamma kvinnor.

Därför startar vi nu pilotprojektet Businesswomen.se HUB och vi hoppas att du vill bidra i utformandet av konceptet. Vi vill skapa en mötesplats för människor och företag med ambitioner att utvecklas där ni kan skapa och driva lönsamma och växande bolag. Vi erbjuder en kreativ kontorsmiljö men där du också kan fokusera på att få jobbet gjort. Vi tror och hoppas att du vill hjälpa oss utveckla konceptet. Bland annat tänker vi oss workshops, boostaktiviteter, föreläsningar, kompetensutbyten och utbildningar. Att det inkluderar personlighet, öppenhet och konkret affärsnytta är viktigt för oss.

Vi hoppas att du vill följa med på resan. Låter det roligt?

Låter roligt. Hur gör jag?

Anmäl ditt intresse till info@businesswomen.se.

Beskriv dig själv, din verksamhet och/eller vad du jobbar med och vad du önskar av en hub/co-working place.

Vad händer när jag anmält mig?

Du får en inbjudan att komma och se lokalen.

Vi håller till på Kungsholmen i Stockholm i TheLofts kontorshotells fina lokaler. (se theloft.se)

Begränsat antal platser.

Kortfattat:

Vad? Co-working med kompetensutveckling för företagsamma kvinnor

Var? Kungsholmen, Stockholm

Hur? Skicka din intresseanmälan med kort beskrivning av dig och din verksamhet/ditt jobb till info@businesswomen.se