Öppet event 13 juni. Välkommen till Businesswomen.se sommaravslutning!

Denna kväll vill vi göra till något utöver det vanliga, därför öppnar vi dörrarna till det vanligtvis slutna nätverket och även du som är medlem i vår community, eller du som bara är nyfiken på oss, har möjlighet att delta.

Kvällens tema är ”Entreprenörskap och Intraprenörskap – så lyckas du”. Många drömmer om att starta eget företag och förutsättningarna är bättre än någonsin. Men hur gör man? Och hur gör man om man inte vill vara egen företagare, men få utlopp för driv och kreativitet som anställd? Större företag börjar nu få upp ögonen för intraprenören. Men hur gör man rent praktiskt för att ta till vara på drivet och kreativiteten hos de anställda?

Kvällens föreläsare är entre- och intraprenören Jennie Sinclair

Entre- och intraprenören Jennie Sinclair föreläser 13 juni.

Vi är stolta över att gästas av fantastiska Jennie Sinclair som har bred erfarenhet av båda delar och hon delar sin karriärresa och insikter med oss. ”Jag har 20 år i techbranschen bakom mig och har bland annat varit med och drivit upp hitta.se som blev en stor framgång och en del av Schibsted Growth, men också deo.com, föregångare till Spotify, som inte lyckades. Jag delar med mig av både do’s and don’ts men också insikter i hur sned maktfördelningen kan bli inom ägande. Frågan om kvinnligt ägande är något jag varit engagerad i länge och brinner starkt för, bland annat via initiativet Ownershift.

Kvällens upplägg:

På plats är ca 70 kvinnliga talanger, vi bjuder på lättare förtäring och ett glas bubbel. Det blir också round table diskussioner, nätverkande och kanske någon surprise. Ni träffar också vår partner Volkswagen Group och deras HR-representant som scoutar kvinnliga talanger på plats.

  • Vad: Businesswomen.se karriärnätverk – öppet event
  • När? 13 juni
  • Tid: 17.30 – ca 20.45
  • Plats: Vasagatan 10, Stockholm
  • För vem? Businesswomen.se riktar sig till talangfulla kvinnor, dig som har driv, och engagemang för din karriär eller i sitt företagsbyggande.

Priser för kvällen:

-Medlem i karriärnätverket 0 kr.

-Medlem i Businesswomen.se Community, 349 kr (bli medlem kostnadsfritt på businesswomen.se/medlem).

-Icke medlem 399 kr.

Du betalar med Swich, kort eller faktura (info kommer i bekräftelsemejl vid anmälan.

Läs mer om våra olika medlemskap här.

Anmälan: Mejla din intresseanmälan med kort beskrivning av dig själv till info@businesswomen.se. Begränsat antal platser.

Varmt välkommen till en inspirerande sommarkväll!

Businesswomen.se – karriär och inspiration för talangfulla kvinnor