Sommaravslutning i nätverket – tack för en härlig säsong!

13 juni anordnade vi ett större event för att bjuda in både medlemmar i karriärnätverket, communityn, HR-chefer och andra som är nyfikna på oss.

Föreläste om Intra- och Entreprenörkap gjorde Jennie Sinclair och på scen stod även Jessica Reynee som delade sin karriärresa från Socionom till modedesigner med egen butik. Hon delade även modetips och visade upp delar av sin kollektion i vårt Business Corner.

Bilder från kvällen:

Jessica Reynee har startat Winston & Elle som snart öppnar sin andra butik
Jennie Sinclair driver Tech Position och är en del av @Ownershift, för att fler kvinnor ska äga del i bolag.
I vår Business Corner kunde du shoppa urval från Winston & Elles kollektion och få mode tips av Jessica Reynee

Jennie Sinclair har bland annat drivit upp hitta.se och föregångaren till Spotify som inte lyckades, deo.com. Hennes erfarenheter är att kvinnor mer sällan än män erbjuds andel i bolaget, och ber inte om det. För att öka medvetenheten och öka andel ägarinnor är hon del i stiftelsen Ownershift som vill få fler kvinnor att äga. T ex aktier, del i bolag eller köpa värdefulla tillgångar med bestående värde.

Jessica Reynee är Socionomen som tillsammans med sin man tog klivet från jobbet som Socionom och följde sin dröm, att bli modedesigner med egen butik. I augusti öppnar de sin andra butik på Mäster Samuelsgatan i Stockholm. ”Man passar ofta i det man är bekväm i” säger Jessica Reynee. Inspirationen hittar jag i vardagen, det kan vara något mönster eller tyg jag ser på någon på stan. Härliga färger och bekväma tyger kännetecknar Winston & Elle som kvällen till ära hade klätt våra moderatorer.

Karriärnätverket drar igång igen 18 september. Välkomna!