NYHET – Businesswomen.se Senior Consulting Network

Nu lanserar vi Businesswomen.se Senior Consulting Network som riktar sig till kvinnor med gedigen arbetslivserfarenhet och ledarerfarenheter som nu valt att konsulta i egen regi. (Startat eget, interim, konsult löpande eller på projektbasis). Välkommen att ansöka!

Att vara egen/konsult är en fri arbetsform vilket många uppskattar men många kan då sakna ett sammanhang, ett ställe att träffa andra likasinnade, få inspiration och ventilera möjligheter och utmaningar. Businesswomen.se ger dig en plattform att möta andra i likande roll. 

Du har en ledarprofil med minst 8 år i en ledande roll, eller annan gedigen erfarenhet inom verksamhetsutveckling. Du har driv och engagemang och erfarenhet av de utmaningar och möjligheter som finns i större organisationer.

Vi ses en gång i månaden (ej sommar/dec). Vid ett tillfälle/år håller du i träffen och delar insikter i ditt exptertområde ca 30 min. 

Via medlemskap i nätverket kan det finnas möjlighet till konsultuppdrag/gig via Businesswomen.se.

Vi erbjuder också tillgång till kontorsplats och möteslokal i våra co-workinglokaler på Bergsgatan 59 på Kungsholmen i Stockholm.

Intressant, hur gör jag nu?

Skicka in din intresseanmälan via formuläret HÄR

Varmt välkommen!