Sökes! Styrelseordförande till innovativt bolag

möte Businesswomen.se

Styrelseordförande sökes till ett innovativt bolag inom bygg och fastighetsbranschen med säte i Göteborg. Vill du vara med och göra skillnad? Chair Management bistår en grupp fantastiska ägare att finna sin nästa styrelseordförande.

Vem är du?

Ägargruppen söker dig som är nyfiken och vill anta en roll som deras nya drivande styrelseordförande. Företaget befinner sig på en spännande förändringsresa, i en bransch under omställning. En bransch man fortsatt vill vara med och påverka till det bättre. Bolaget värderar sin företagskultur högt och har hållbarhet som en starkt lysande ledstjärna. Nya spännande förändringar sker redan våren 2020. Ägarna söker dig som har erfarenhet av styrelsearbete från olika bolag inom tjänstesektorn. Du bor troligtvis i Göteborg med omnejd och har erfarenhet av ägarledda företag. Är du företagets nästa framåtblickande styrelseordförande? Varmt välkommen att tipsa eller skicka ditt styrelse CV till: kontakt@chair.se

Uppge att du såg sökningen via Businesswomen.se

#styrelseordförande #styrelseuppdrag #sökning