Senior Consulting Network

Businesswomen.se Senior Consulting Network är ett kvinnligt nätverk som riktar sig till kvinnor med gedigen arbetslivserfarenhet och ledarerfarenheter som nu valt att konsulta i egen regi. (Startat eget, interim, konsult löpande eller på projektbasis).

Att vara egen/konsult är en fri arbetsform vilket många uppskattar men många kan då sakna ett sammanhang, ett ställe att träffa andra likasinnade, få inspiration och ventilera möjligheter och utmaningar. Businesswomen.se ger dig en plattform att möta andra i likande roll. 

Du har en ledarprofil, eller har annan gedigen erfarenhet inom verksamhetsutveckling. Via nätverket kan det finnas möjlighet till konsultuppdrag/gig via Businesswomen.se på sikt.

Vi ses en gång i månaden (ej sommar/dec). Vid ett tillfälle ges du möjligheten att föreläsa om ditt exptertområde. På det här sättet får du ta del av kompetensutveckling vid varje träff.  

Vi tar upp intresseanmälningar via forumläret nedan. Första uppstartsmötet är kostnadsfritt, du betalar endast din lunch.

Intresseanmälan Senior Consulting Network

När du fyller i dina uppgifter godkänner du vår hantering av dina personuppgifter, läs mer om det här. Varmt välkommen!