Senior Consulting Network

Businesswomen.se Senior Consulting Network riktar sig till kvinnor med gedigen arbetslivserfarenhet och ledarerfarenheter som nu valt att konsulta i egen regi. (Startat eget, interim, konsult löpande eller på projektbasis).

Att vara egen/konsult är en fri arbetsform vilket många uppskattar men många kan då sakna ett sammanhang, ett ställe att träffa andra likasinnade, få inspiration och ventilera möjligheter och utmaningar. Businesswomen.se ger dig en plattform att möta andra i likande roll. 

Du har en ledarprofil med minst 8 år i en ledande roll, eller har annan gedigen erfarenhet inom verksamhetsutveckling. Via nätverket kan det finnas möjlighet till konsultuppdrag/gig via Businesswomen.se.

Vi ses en gång i månaden (ej sommar/dec). Vid ett tillfälle ges du möjligheten att föreläsa om ditt exptertområde. På det här sättet får du ta del av kompetensutveckling vid varje träff.  

Vi erbjuder också tillgång till kontorsplats och möteslokal i våra co-workinglokaler på Bergsgatan 59 på Kungsholmen i Stockholm.

Vi tar upp intresseanmälningar under november och december 2019. Första tillfället är kostnadsfritt, du betalar endast din lunch. Skicka din intresseanmälan med en kort beskrivning om dig och ditt företag till info@businesswomen.se. Planerade uppstartsmöten 10 och 31 januari 2020.

Varmt välkommen!