”Idag har jag en helt annan självkänsla i mitt ledarskap och det jag tror på. ”

Sofia Svensk Karlsson gick Business Women Career program i ledning av Karin Jordås. Programmet har erbjudits våra medlemmar under hösten och. våren och består av 6 moduler i personlig utveckling. Läs mer om programmet här.

Vad har programmet gett? Så här svarar Sofia Svensk Karlsson som jobbar som Account Executive på Microsoft.

”Jag stod i vintras vid ett vägskäl i min karriär där min nuvarande roll dränerade mig på alldeles för mycket energi. Jag upplevde att jag hade koll på mina styrkor och svagheter men kunde inte sätta ord på vem jag var och mitt ledarskap. När Karin Jordås höll ett föredrag på Business Women så märkte jag direkt att vi hade samma driv och värderingar. Valet att hoppa på Karins nystartade program Business Woman Career kändes väldigt självklart för mig och jag gillar det personliga och avskalade formatet med den tydliga strukturen på träffarna.

”Utvecklingsmodellen tar med alla viktiga pusselbitar för ett hållbart ledarskap.”

Programmet gav mig  verktyg och övningar att hitta nya mönster och lärdomar om hur jag vill vara som ledare. Utvecklingsmodellen tar med alla viktiga pusselbitar för ett hållbart ledarskap. Karin är en stark och karismatisk ledare som lättsamt bjuder på insikter och lärdomar från sitt eget ledarskap och alla framgångsrika kvinnor hon coachat.

Idag har jag en helt annan självkänsla i mitt ledarskap och det jag tror på. Jag har landat i det som dränerade min energi och min roll vilket gör mig redo för nya utmaningar!”

Är du intresserad? Kontakta karin@jordas.se