Lunchwebinar 5 maj kl 12-13

Tema Ledarskap

I det ”nya normala” har både traditionellt ledarskap och vårt personliga ledarskap satts på prov, både jobbmässigt och i livet, genom att behöva följa rekommendationer och restriktioner under pandemin i över ett år.

Hur orkar man hålla i och hålla ut när motivationen börjar tryta? Hur motiverar man sitt team?

Ledarskap är ett ämne vi utvecklas inom ur olika perspektiv i Businesswomen.se, den här gången genom att lära oss om ”vertikalt ledarskap” där du lär dig ett ledarskap som gör dig mer hållbar, autentisk och där du mår bättre. Håller i webinariet gör Jessica Löwenheim som mitt i karriären sadlade om från sitt jobb som Marketing Director och idag hjälper organisationer och individer att utvecklas inom vertikalt ledarskap.

Läs mer och anmäl dig här.