Webinar – Vad krävs för att lyckas i finansbranschen?

Finansbranschen är ständigt i ropet. Börsen gör en all time high. Är branschen något för dig?

Det ska vi reda ut. Välkommen på lunchwebinar 26 maj kl 12-13 med finansproffset Therese Nyrén och Businesswomen.se. Hur man får en fot in i branschen, vad som krävs för att lyckas och hur vi kan göra för att få en mer jämställd finansbranch? Och hur tjänar man pengar?

Therese Nyrén har många år inom finansbranschen bakom sig och vill vara med och öka intresset för branschen och nå nya målgrupper. Hon har drivit Sue Ellen Investments men sen 1 april arbetar Therese Nyrén som fondförvaltare hos AIFM med fokus på att starta en egen fond med inriktning mot livsstil och varmärken. Hon kan branschen från insidan, hur det är att arbeta där, men också marknaden, hur du kan tänka kring börsen och investeringar.

Therese kan vara den första kvinnan i Sverige som startat en egen fond. Therese mål är att nå ut till bland annat fler kvinnor och väcka ett intresse för fonder, finans och göra sparandet attraktivt. Både för dig som vill göra karriär inom branschen eller tjäna pengar via börsen. 

Läs mer och anmäl dig HÄR.