11 oktober startar Business Women affärsnätverk!

Business Women affärsnätverk fokuserar på att du ska göra fler affärer och kompetensutveckla dig för att kunna bygga ett stabilare och lönsammare företag – och vara hållbar på vägen. Du kommer träffa och lära känna andra företagare, experter och förebilder inom att starta och bygga bolag. De delar sina bästa tips och erfarenheter med dig. Den här gången gästas vi av Jasmine Lundkvist, grundare av Base of Sweden

Base of Sweden grundades 2019 med målet att skapa världens bästa basmakeup för en aktiv livsstil. Företaget startades i en klassisk startup-anda och är numera ett globalt varumärke med närvaro i både Sydeuropa och Mellanöstern. Att arbeta för en jämställd skönhetsbransch har alltid varit en självklarhet för Base of Sweden och fokus har varit på att utveckla produkter efter kunders behov varav samtliga produkter är veganska. 

Varmt välkommen att inspireras av Jasmine Lundqvists företagsresa! 

Det praktiska:

Träffens tema: Bygga bolag 

Datum och tid: 11 oktober kl 8.30-11, programstart kl 9. 

Kaffe/te och fralla serveras. 

Du kommer också få veta mer om affärsnätverkets upplägg.

Vi håller till i fina lokaler på The Park Södra.

För dig som är företagare.

Projektledare är Maria Högberg.

Varmt välkommen!

Anmäl dig HÄR.