Nu lanserar Pernilla Nilsson och Linda Bakkman sin app inom hälsa! 

Pernilla Nilsson och Linda Bakkman har nu tagit steget och lanserar tillsammans appen MyHapp och delar sin företagsresa och dessutom vad MyHapp är och hur det kan hjälpa dig till en piggare, starkare och sundare tillvaro.

Pernilla Nilsson och Linda Bakkman drivs av att hjälpa fler till en piggare och sundare tillvaro med insikten i att det måste vara hållbara förändringar. Pernilla har tidigare grundat ett bolag inom digital hälsa, är utbildad PT och kostrådgivare och har genomfört ledarskaps- och businessmanagementutbildningar och kurser. Under 2022 medverkade hon i Elitstyrkans hemligheter på TV4, kanske känner du igen henne därifrån, eller när hon föreläste hos oss i mental styrka i maj. Hon har även 10-års erfarenhet som inköpare på storbolag och springer maraton runt om i världen sedan 2013.

Linda Bakkman är Näringsfysiolog och har doktorerat i medicin (muskelmetabolism) på Karolinska Institutet. Parallellt med sin forskning och undervisning så började hon tidigt i sin karriär att jobba med att optimera kosten för flera av våra främsta idrottare. Hon har skrivit flera böcker och är krönikör i Svenska Dagbladet.

Den 1 februari delar dem sina erfarenheter med dig och du får dessutom ett pangerbjudande på deras 10-veckorsprogram i MyHapp. 

Varmt välkommen att inspireras av Pernilla och Linda!

Läs mer och anmäl dig här!