Informationsmöte Mentorskapsprogram

Mentorskapet leder till en kompetensutveckling och nya insikter hos både mentorer och adepter. De som är mentorer kommer får lära sig ställa frågor och lyssna och adepter kommer utvecklas i sin roll som ledare eller blivande ledare.

Vi erbjuder dels platser i vårt öppna program (två platser per organisation) som startar 19 september. Vi erbjuder även egna interna program till organisationer där vi håller i matchning, och hela processen från början till slut.

Så har ni två medarbetare som skulle behöva utvecklas, hitta riktning och bli tryggare i sin roll eller skulle ni vilja ha ett eget program? Vi har erfarna seniora mentorer med stor erfarenhet från arbetslivet och vi matchar noga adept och mentor utifrån adeptens situation.

Programmens upplägg:

  • 6 månader
  • Gemensam uppstart, delträff och avslutningsträff
  • Mentor/adept träffas 6-8 gånger under perioden
     

Programmet har ett coachande förhållningssätt och föreläsningar, samt diskussionsforum om t.ex. hur du kan hantera svåra situationer och samtal. Programchef är Karin Jordås, tidigare generalsekreterare på organisationen Mentor som instiftades av Drottning Silvia och med näringslivets topp i styrelsen. Programmet drivs tillsammans med Charlotta Lundin, grundare av Business Women Sverige.

För dig som är HR-chef eller ansvarig för kompetensutveckling i din organisation.

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR!