Informationsmöte Mentorskapsprogram

Mentorskapet leder till en kompetensutveckling och nya insikter. Som mentor får du lära dig ställa frågor och lyssna du som adept kommer utvecklas i din roll som ledare, blivande ledare eller den förändringsresa du står inför just nu. Den 19 april delar vi mer om höstens program och vad som är framgångsfaktorer inom mentorskapet. Två starttider, anmäl dig via länken nedan.

Behöver du eller någon medarbetare hos utvecklas, hitta riktning och bli tryggare i sin roll eller skulle ni vilja ha ett eget program? Vi har erfarna seniora mentorer med stor erfarenhet från arbetslivet och vi matchar noga adept och mentor utifrån adeptens situation.

Vi erbjuder dels dig privat platser i vårt öppna program, eller er som organisation att anmäla era medarbetare (två platser per organisation) till programmet som startar 19 september. Vi erbjuder även egna interna program till organisationer där vi håller i matchning, och hela processen från början till slut.

Programmens upplägg:

  • 6 månader
  • Gemensam uppstart, delträff och avslutningsträff
  • Mentor/adept träffas 6-8 gånger under perioden
     

Programmet har ett coachande förhållningssätt och föreläsningar, samt diskussionsforum om t.ex. hur du kan hantera svåra situationer och samtal. Programchef är Karin Jordås, tidigare generalsekreterare på organisationen Mentor som instiftades av Drottning Silvia och med näringslivets topp i styrelsen. Programmet drivs tillsammans med Charlotta Lundin, grundare av Business Women Sverige.

För dig som är HR-chef eller ansvarig för kompetensutveckling i din organisation.

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR!