Money Mindset – pengar som frihet och pengar som trygghet

Laddar...

« Heldag

  • This %s-evenemang has passed.

Money Mindset – pengar som frihet och pengar som trygghet

7 september, 2023 kl. 17:30 - 20:30

En kväll om pengar, så kan du tänka kring pengar som trygghet och frihet!

Pengar kan vara ett laddat ämne, ”inget man pratar om” eller hur..? Men pengar är viktigt och det påverkar din situation livet igenom. Därför ska vi prata om just pengar den här kvällen, dels hur du kan ta bättre grepp om din privatekonomi, men vi dyker också in i finansbranchen som är känd för att vara en bransch där man kan tjäna stora pengar -men där kvinnorna lyser med sin frånvaro. Varför? Vi pratar om hur är det att jobba i finansbranschen och dessutom söker de efter kvinnor med ljus och lykta! Kanske är det något för dig?

Mia Ingelström är civilekonomen som driver företaget Financial Fitness och blev Sveriges första ekonomi-PT med mål att ge människor verktyg att göra det bästa möjliga med sin ekonomi. Oavsett om du är anställd eller företagare så behöver du ha kontroll över din ekonomi – och ekonomi-PT Mia kommer att visa vad du behöver göra för att komma dit. Mia är en flitigt anlitad föreläsare och expert i media och även författare till boken ”Ekonomi-PT:ns handbok för kvinnor”, utgiven av Bonnierförlaget Romanus & Selling 2020.

Sheida Karlsson, Financial Controller på Esmaeilzadeh Holding AB och Amanda Öqvist, Senior Associate på Lyvia Group och ställde sig frågan, varför är vi så få kvinnor här? De kommer dela mer varför de tycker fler kvinnor ska välja finansbranschen, och dessutom inspirera kring hur det kan vara ett steg mot finansiell frihet.

Du träffar också likasinnade kvinnor, utökar ditt professionella nätverk och får ta del av andras erfarenheter och tips. Kanske är kvällen ett första steg mot en tryggare och bättre ekonomi?

 

Pris:
Ingår för dig som är medlem i Business Women medlemsklubb.
150 kr för dig som är communitymedlem (fick du inbjudan via mail är du medlem i vår community)
300 kr för icke-medlem (bjud med en vän du tror kan vara intresserad!)
Betalinfo kommer i bekräftelsemailet.
Genom att du anmäler dig godkänner du att vi använder dina uppgifter i enlighet med vår gdpr-policy.

ANMÄL DIG HÄR

Kan du inte närvara på plats? Du har då chansen att se föreläsningen digitalt (ej resten av programmet)

ANMÄL DIG DIGITALT HÄR

Detaljer

Datum:
7 september, 2023
Tid:
17:30 - 20:30

Plats

The Park Södra
Magnusladulåsgatan 1
Stockholm, Sverige
+ Google-karta