Karriärnätverksträff nr två gick av stapeln 18 november i Stockholm

En gång i månaden ses vi för att utbyta erfarenheter, hitta nya karriärmöjligheter, lyssna på inspirerande talare och diskutera relevanta frågor, den här gången hördes ett inlevelsefullt surr i lokalen när frågan, ”Hur hittar du motivation när du står inför en förändring?”, diskuterades av samtliga 23 kvinnor som var på plats.

Under kvällen lyssnade vi även på tjejerna Andrea Drakenberg och Ellen Sjölin när de delade med sig av sin resa om hur de byggt ett framgångsrikt företag där se säljer egendesignade smycken. Alla medlemmar fick också testa på en kort karriärcoachingövning och diskutera motivationsfaktorer i grupp.

”Min motivation kommer ur desperation eller när jag verkligen hittar något jag vill”, var ett av inspelen. En annan tänker på känslan efteråt, resultatet, och hur bra det känns då. Några hade ”kreativa fredagar”, en dag som ska ägnas åt inspirationshämtande och inte åt några måsten.

Nästa tillfälle lyssnar vi på VD:n för modeföretaget Hope. Vi ses igen 16 december!

 

ostbricka

mingel2

mingel

föreläsning

ellen

 

Är du nyfiken på Businesswomen.se karriärnätverk?

Hör av dig till info@businesswomen.se

/Businesswomen.se