Sköna söndag! 3 boktips som inspirerar

November och mörker, det är mulet och utomhus har löven på träden har fallit mot marken. Vad är då bättre än att göra en kopp kaffe och mysa upp i fåtöljen med en bra bok? Ta dig tid att inspireras!

Här är tre tips som lämnat oss inspirerade:

1. 4 hour work week – Timothy Ferris

Att arbetet ska klockas mellan 9-17 är inget Timothy Ferris håller med om. Hitta nya sätt att arbeta för att få tid att göra det du tycker är spännande. Konkreta tips och frågeställningar.

http://www.adlibris.com/se/bok/4-timmars-arbetsvecka-konsten-att-leva-mer-jobba-mindre-9789186369835

2. Jag är Malala

Mottagare av Nobels fredspris och kämpe mot terrorismen för kvinnors rätt till utbildning. En sann hjältinna! Läs om hennes historia i denna bok.

http://www.adlibris.com/se/bok/jag-ar-malala-flickan-som-stod-upp-for-ratten-till-utbildning-och-skots-av-talibanerna-9789174752229

3. Simon Sinek – start with why

För att skapa engagemang och handlingskraft behöver vi tala om varför något ska göras eller användas, inte vad det är eller hur det ska användas som är vanliga kommunikationssätt idag.

http://www.adlibris.com/se/bok/start-with-why-9781591846444

Inte på bokläsarhumör?

Då rekommenderar vi magasinet Marie Claire som finns på bland annat Pressbyrån. Finns inte på svenska men innehållet är oftast riktigt bra! Läs och inspireras!

Ha en skön söndag!

/Businesswomen.se