Nyfiken på företagande? Den 16 mars gästas karriärnätverket av multientreprenören Dan Mangell

Den 16 mars har du möjlighet att vara gäst på vårt karriärnätverk! Vi gästas kvällen till ära av multientreprenören Dan Mangell som startat och driver idag har 11 aktiva företag. Bland annat har han startat designbyrån POND och är grundare till Pölsemannen.

Han driver också välgörenhetsfonden Aktivis, för att barn med funktionshinder lättare ska få sporta, något som är viktigt för att få vänner och skapa teamkänsla. Inte nog med det, han har fyra barn, har cyklat till Paris två gånger och har precis bestigit Kilimanjaro.

Men hur gör man egentligen och hur lyckas man? Det ska vi ta reda på den 16 mars. Vill du vara med? Anmäl dig då till info@businesswomen.se med namn, titel, företag.

Under kvällen bjuder vi dessutom på bubbel och lättare mat, har round table diskussioner och utbyter erfarenheter. Perfekt för dig som vill utvidga ditt professionella nätverk, lära känna personer i andra branscher och eventuellt är intresserad av en ny position.

Vill du komma? Skicka din intresseanmälan till info@businesswomen.se där du skriver namn, din titel och vilket företag du arbetar på/driver.

Läs mer om vårt karriärnätverk i Stockholm här.

Varmt välkommen!

Businesswomen..se

mingel