Den senaste veckans kaos

 

Sen jag flyttade in på slottet har det hänt massor, det har blivit mycket mer att göra vilket så klart är jätteroligt! Det känns som att jag just nu verkligen är på topp och allt rullar på, även om strukturerna i företag inte helt är på plats än så det känns ju minst sagt som ett kaos men jag tror att det här kaoset är en del i utvecklingen. Både av mig själv och företaget, som en klok vän sa så är det nog bara att vänja mig vid att det just nu är lite kaos. Så härmed välkomnar jag kaoset.

Ni vet den känslan när det är så mycket att göra så semester börjar känns som det behövs? Ja så har jag känt det nu, och på ett nätverksmöte jag var på så fick vi säga vad vi söker. Jag söker semester sa jag lite sådär halvt på skämt. Tänkte inte mer på det och sen dagen efter blev jag jättesjuk och låg helt däckad i fyra dagar, känner lite att jag nog ska vara lite försiktig med vad jag önskar mig på dessa nätverksmöten eller i vart fall vara lite mer precis i mina önskemål 😉

Som tur var hann jag bli frisk till invigningen av mitt kontor som vi hade tidigare i veckan. Den blev jättelyckad, det komma många vänner som ville se vart vi flyttat in. Vi bjöd på lite bubbel och tilltugg, sen hade vi en liten aktivitet. Istället för en gästbok hade vi köpt ett stort ark papper som gästerna fick skriva på. En gästbok hamnar ju bara i en låda och glöms bort medan arket kan vi sätta upp på vägen med alla lyckönskningar och peppande ord. Det blev jättelyckat så det kan jag varmt rekommendera. Vi hade massa pennor i olika färger så flera ritade istället för att skriva så det blev verkligen ett litet konstverk. Sen fick vi så klart fina blommor också.

Nu i påsk ska jag ta med mig hunden och åka på valpträff i Skåne. Det är något jag verkligen ser fram emot, ladda batterierna med promenader längs med stranden i Falsterbo och att få vara massor i naturen. Hoppas ni alla också får en lika bra påsk som jag tänker ha!

Just ja! Ett tips för er som gärna lyssnar på radio så kommer jag att medverka i Relationsradion i P3 på måndag kl 11. Då ska jag prata om mäns våld mot kvinnor som är något av en hjärtefråga för mig så jag är glad att frågan lyfts och att dessutom få förmånen att vara med och diskutera.

Glad påsk!

Thérèse

www.tpjurist.se