Äntligen hemma!

Veckan har startat med massor av jobb och med facit i hand så hade jag nog planerat in lite väl mycket, så det blir en ”note to self” att inte boka upp så mycket. Nu sitter jag på tåget till Norrköping för lite mer jobb, fick gå upp okristligt tidigt. Fördelen med att åka tåg är att jag faktiskt kan få lite gjort under resan som att blogga till exempel.

Som jag skrev i senaste inlägget har jag och min hund Atlas har nu varit på valpträff i Ljunghusen i Skåne. Det var jätteroligt och jag tackar än en gång för gästfriheten hos Stjärntecknets kennel. Det bjöds på god mat och trevligt sällskap, och det bästa av allt massa glada labradorer! Det var som mest 7 labradorer och 4 andra raser, ett stort virrvarr av hundar med andra ord.

Jag fick också tillfälle att ta en promenad på stranden med bara min hund, lite kvalitetstid för oss båda. Han fick springa fritt och upptäcka hur fantastiskt det är med havet och jag fick tid att bara vara i nuet. Nu är batterierna laddade till i sommar då jag återvänder, då jag tillbringar mina somrar i Falsterbo så det är lite som att komma hem att åka dit. Jag är nästan lika hemma där som hemma i Uppsala, men välbefinnandet är nog störst i Falsterbo där trivs jag som bäst.

Helgen avslutades med att jag var med i radio och pratade om mäns våld mot kvinnor, ett ämne som verkligen engagerar mig. Jag var jättenervös innan, men det gick hur bra som helst och var verkligen en jätterolig erfarenhet. Farah som är programledare är verkligen en fantastisk människa och jag är glad att ha fått träffa henne, otroligt duktig programledare och en varm människa med hjärtat på rätta stället. Att vara med i radio är för mig ett bra sätt att jobba med branding, det ger mig även möjligheten att positionera mig mot mina konkurrenter på ett enkelt och naturligt sätt utan att jag direkt behöver sälja på någon någonting. Sen är det så klart en väldigt bra marknadsföring.

Här är en länk till programmet, massa bra saker togs upp!

http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=4824

Allt gott!

Thérèse

www.tpjurist.se