Vilket råd skulle du vilja ge ditt yngre jag?

På fredagarna ser du henne i TV-rutan, dansandes under direktsändning. Malin Watson är en av de professionella dansarna i Let’s Dance på TV4. Malin Watson jobbar med dans på heltid med olika dansshower, dansundervisning, evenemang och TV-projekt. Hon föreläser även om positivitet och om vikten av att älska det man gör.

Under sin tävlingskarriär var Malin rankad bland de högsta i världen och hon turnerade jorden runt i sju års tid med den internationella dansshowen Burn the Floor. Hon är gift med dansaren och koreografen David Watson, tillsammans har de två söner.

Hon har många järn i elden och brinner för dansen, jag frågar henne: vilket råd skulle du vilja ge ditt yngre jag?

”Oroa dig inte så mycket om vad andra tycker och tänker. Fortsätta du med dina idéer och drömmar trots din rädsla för att misslyckas, avslag och det okända. Hitta din sanna passion i livet, följ ditt hjärta, intuition och leva ditt bästa liv. Var snäll, kärleksfull och trogen dig själv. Tror att allt är möjligt och framförallt var dig själv”

/Malin Watson, professionell dansare, tv-personlighet, artist och föreläsare.

Läs fler kvinnors råd till sitt yngre jag på Instagram, @womeninspiration_

/Maryam Melissa Shirforoushan