Vilket råd skulle du vilja ge ditt yngre jag?

Caridad Aliaga Modén är medgrundare av Kraftresor, där hon också arbetar som intuitiv vägledare, skribent och mindfulnesscoach. Kraftresor stöttar företag och enskilda individer att hitta sin inre kraft. De anordnar kommunikationsstärkande teambuilding, föreläsningar, personlig coaching, workshops, veckokurser och retreats.

Caridad Aliga Modén har från början en bakgrund inom kommunikation och projektledning, och hon har studerat sociologi och journalistik. Hon är dessutom utbildad mindfulnessinstruktör. Nu kombinerar hon all den erfarenhet som hon har för att stötta människor till att nå sin högsta potential.  Med andra ord en kvinna med mycket kunskap och varm energi. Vilket råd skulle hon då vilja ge sitt yngre jag?

”Hitta platsen inom dig där du är i kontakt med ditt högsta jag. Låt den platsen vara din livskompass, din guide, bästa vän och din sanning. Lyssna till de omkring dig men andas före du följer en annan människas råd. Ta reda på vad din intention är före du reagerar. Lär dig ett främmande språk och prata med människor från andra länder. Lär känna en annan kultur. Le när du hälsar på någon, även genom telefonen. Skratta mycket och meditera dagligen. Skaffa ett husdjur och ta med dina barn till en bondgård. Tacka alltid före maten. Var medveten. Var kärlek”

/Caridad Aliaga Modén journalist, entreprenör, mindfulnesscoach.

Läs mer om Kraftresor här: www.kraftresor.se

Följ @womeninspiration_ på Instagram för mer inspirerande texter.

/Maryam Melissa Shirforoushan