Vilket råd skulle du vilja ge ditt yngre jag?

Maria Fabricus är en driven entreprenör som har ett engagemang i allt hon skapar. Tillsammans med Caroline Lidman startade hon byrån Number10 Stockholm efter att ha arbetat ihop ett tag på en av största PR-byråerna Mindmakers PR. Hon har också startat The Collective, som är ett initiativ för att bredda mångfald och perspektiv i mediebranschen. Det råder ingen tvekan att hon har många fantastiska idéer och hon beskriver sig själv som en kreativ spruta. Vi fick möjligheten att fråga henne, vilket råd hon skulle velat ge sitt yngre jag?

”Jag skulle säga att den här småstadsbubblan kommer så småningom att brista, och där bortom den osynliga väggen finns möjligheten att förändra världen, sida vid sida med människor som är skickliga, karismatiska, modiga, ödmjuka, hängivna och passionerade. Så du måste fortsätta att drömma stort, vara dig själv och inte låta stereotyper och sociala normer begränsa dig. Det finns en värld där ute som bara väntar på dig och din drivkraft”, Creative Director Maria Fabricius, medgrundare av Number10 Stockholm och grundare av The Collective.

 

 

Du väljer väl oss på Instagram? @womeninspiration_

 

/Maryam Melissa Shirforoushan