Tack för allt, men ett speciellt tack till…

Tack alla ni som läst mina inlägg här på Businesswomen.se under det halvår som jag varit gästkrönikör här. Det har varit väldigt roligt och jag hoppas att jag kunnat ge er lite insyn i e-handelsvärlden.

För min sista krönika här tänkte jag att jag skulle skriva om det absolut viktigaste på en arbetsplats – dina kollegor. Jag vill ta mitt sista inlägg här till att hylla dem, som hjälpt mig fram till där jag är idag. 

Jag har haft turen att arbeta med några helt fantastiska kollegor under mina 10 år inom marknadsföring och e-handel, och då detta är ett forum för affärskvinnor, vill jag hylla kvinnorna jag arbetat med och som hjälpt mig fram.

I hela vår uppväxt får vi höra att kvinnor inte kan leka tre, att kvinnor inte kan dela med sig, eller att för många kvinnor i ett rum så blir det en hönsgård. Affärslivet, hade inte kunnat se mer annorlunda ut. Det är kvinnorna som varit där, som hjälpt mig upp och som visat vägen. Jag hoppas jag kan få visa vägen för andra kvinnor som kommer och att vi fortsätter att bevisa att genom att bli mer framgångsrika och starka tar vi inte någon annans plats, utan vi skapar utrymme. Utrymme för kreativitet, beslut och utveckling. Jag blir arg när jag hör saker som att ”feminism har gått för långt”, det är så dumt, för det blir helt enkelt jämlikt och likaså är det med framgångsrika kvinnor. Att det går bra för mig, betyder inte att det inte kan gå bra för någon annan. Vi blir bara fler. Jag älskar att höra historier om entreprenörer som banat ny väg, intraprenörer som ser existerande lösningar på nya sätt, och hårt arbetande kvinnor som gör det arbetet som måste göras. 

Och om jag inte sagt det tidigare, så gör jag det nu. TACK för att ni finns, det är ni som gör att man vill gå till arbete varje dag, att fortsätta utvecklas. Jag ser fram emot att träffa fler fantastiska kvinnor som er, och tack till businesswomen.se som gör det möjligt!

Ett speciellt tack till dem som arbetat närmast mig under olika positioner och som jag fått privilegiet att kalla mina vänner; Lovisa, Sara, Mathilda, Amanda, Malin, Pernilla, Elin, Victoria, Anna, Pernilla, Carolina & Myrna. Ni har varit mina mentorer, stöd och format mig till den jag är idag. 

På bilderna ser ni bara några av de fantastiska kvinnor och vänner jag fått arbeta med genom åren. Jag önskar jag hade bilder på er alla, men det kommer! TACK Buisnesswomen.se för att ni möjliggör och stärker relationer.