Mitt liv den senaste tiden

Jag tänkte ge er en liten inblick i hur mitt liv har sett ut den senaste tiden. Det har varit mycket och det känns som allt kommit på en gång, vilket är otroligt roligt så klart eftersom det känns som om allt hårt arbete börjar ge resultat.

Sen jag började blogga har jag verkligen tagit tag i mitt nätverkande och det har gett resultat. Mer konkret har jag nu hittat ett kontor, och inte vilket kontor som helst utan på Uppsala slott! Den adressen känns svårslagen och jag är så otroligt glad över den här möjligheten. Jag har även spännande samarbeten på gång med olika organisationer som arbetar med att på olika sätt hjälpa nya företag igång med deras verksamheter. Det ska bli jättespännande så jag hoppas verkligen det blir av.

Efter att ha både deltagit i nätverk för endast kvinnor och nätverk för både män och kvinnor så har jag helt klart fått mest utbyte i de nätverk som endast är för kvinnor. Där har jag upplevt mest stöd och förståelse, och faktiskt den största vilja att hjälpa till. I nätverk med både kvinnor och män har det varit lite svårare att bli både hörd och sedd medan i de för endast kvinnor blir mer naturligt.

Utöver nätverkande har jag även fått möjligheten att vara med i radio och i Uppsalatidningen vilket så klart är en ovärderlig marknadsföring. Min medverkan i radio gick så bra att de ville ha med mig igen så på annandag påsk kommer jag återigen att prata i P3. Och senast idag ringde Uppsalatidningen igen och intervjuade mig så jag kommer att dyka upp även där inom kort. Allt det här känns så kul och skrämmande på samma gång. Och det är väldigt svårt att skaka av mig känslan att det beror på tur, så jag försöker påminna mig själv om att det beror på hårt arbete och är något som jag förtjänat.

Sen har jag fått flera spännande uppdrag som är alltifrån diskriminering till arbetstvister där jag företräder arbetsgivaren. Det är något jag gillar med mitt jobb, varje dag är annorlunda. Jag blir ständigt utmanad och får förmånen att träffa många olika människor som alla ställer olika krav på mig. Nu när det händer så mycket så är det lätt för mig bara rusa på, så just nu är mitt motto något jag lärde mig på ett nätverksmöte med Businesswomen.se;

”Säg aldrig ja eller nej direkt, ta alltid tid att tänka igenom innan du svarar oavsett hur roligt något verkar vara.”

Det är något som verkar lätt i teorin men som är svårare att leva efter, för allt är ju så roligt!

Men vet ni det bästa? Nu när jag fått ett eget kontor så måste jag beställa nya visitkort 😉