Vilket råd skulle du vilja ge ditt yngre jag?

Joanna Swica är livsstil influencern som peppar andra tjejer att träna men också njuta av livets goda. Hon har ett Instagram-konto som inspirerar och hon lyfter frågor som självkänsla, vardagspepp och hälsa.

Hennes livsresa har stundtals varit svår och för drygt 14 år  fick hon nervsjukdomen Guillain-Barrés syndrom, en sjukdom som drabbar 1–2 på 100 000 och ger förlamningar av olika grad. I hennes fall helförlamning.  Men men hon tog sig tillbaka efter 1 år av rehabilitering och började så småningom göra andra val i livet och ändrade livsstil. Idag har hon en superkänsla över att styra sitt eget liv. Hon har hunnit med att anmäla sig till flertal tävlingar och lopp såsom Spartan Race, Thoughest och Tough Vikinglopp. Hon har dessutom blivit Reeboks nordiska ambassadör 2017. Men hon betonar att en viktig del av träningen är att känna sig stark i vardagen.

Vilket råd vill då Joanna ge sitt yngre jag?

”Kära Joanna, fortsätt göra det du gör. Du är på rätt spår, håll huvudet högt och vara stolt. Var inte rädd för att göra misstag, jag kan lova dig att om tio år har dessa misstag gjort dig starkare och till en bättre människa. Kom bara ihåg att sakta ner ibland och uppskattar vackra stunder i livet. Livet handlar inte om att göra saker snabbt och vara först upp på berget. Det är vägen dit som räknas, och se till att du är medveten om det. Stressa inte så mycket, du kommer att ha gott om tid i ditt liv för det. Det är svårt ibland att vara en känslomässig människa, men gråt när du är ledsen, skratta högt när du är glad och säg ifrån när något känns fel. Det kanske känns svårt att älska ochfå sitt hjärta krossat. Men tro mig, det är värt det.  Och du kommer att förstå det med tiden.  Var modig, för jag lovar dig det kommer vara värt det”, Joanna Swica, livsstil Influencer. 

Joanna Swica, @joannaswica

 

Följ oss på Instagram, @womeninspiration_

/Maryam Melissa Shirforoushan