Vilket råd skulle du vilja ge ditt yngre jag?

Sofia Lindman, var bara 19 år när hon bestämde sig för att något åt samhällsklyftorna, den avstannade jämställdhetsdebatten och den mansdominerade hiphop-branschen. Så hon startade GeniusRAP – en rapkör för unga tjejer. Hon skapade en plattform för tjejer att möta musiken och arbeta med självkänsla samt skapa gemenskap.

Hon är en tjej med drivkraft och stark ledarskap. Sofia tror mycket på  socialt entreprenörskap – att vilja göra gott för andra människor genom innovativa idéer och där vill hon fortsätta utvecklas globalt. Läs mer om GeniusRap här www.geniusrap.se

”Jag skulle ge ett litet ego boost till mitt yngre själv. Ta inte livet så allvarligt, du gör allt bra! Jag vet att du känner att du inte passar in, men det är bara bra nyheter. Du kommer att hitta personer som dig längs livets väg. Modiga superhjältar som också vill bryta mot reglerna. Lyssna och respektera människor, men lyssna inte för strikt. Följ alltid din magkänsla och gör dina misstag, men lär dig av dem. Det är en del av vem du blir. Du kommer att komma ihåg alla dessa människor som inte trodde på dig och se att de hade fel! Lita alltid på resan och din inre röst, det leder dig till var du vill vara i livet. Det lovar jag dig!”

/Sofia Lindman, social entreprenör och föreläsare.

 

Följ oss på Instagram @womeninspiration_

/Maryam Melissa Shirforoushan