Emma Pihl har grundat Swedish Posture – för att din kropp ska hålla bättre i vardagen

Snabbfakta:

Namn: Emma Pihl

Jobbar som: Företagsledare för Swedish Posture, Coach, Författare, och föreläsare

Familj: Man och två barn, tjejer 6 och 3 år

Om jag fick äta middag med en kändis skulle det bli: Det skulle vara Tony Robbins. Jag vill intervjua honom om alla människor i världen han förändrat livet för och alla företag han har startat. 

Bästa film: Jag älskar TURIST den väcker så många tankar, funderingar och spontana bra diskussioner. 

Berätta om Swedish Posture, vad gör ni?

Vi jobbar för att dagens moderna stillasittande människor ska använda de kropparna och musklerna de har medan de gör annat.  För att uppnå det utvecklar, producerar, marknadsför och säljer vi produkter för bättre hållning och vardagsträning.

Vad är ditt ansvar?

Jag är grundare och VD.

Vad är roligast?

Roligast är när hela teamet på mässor är peppat och inspirerar kunder och potentiella kunder med vår vision och gör stora affärer över hela världen.

När det händer på alla fronter samtidigt och vi tar ett stort kliv framåt.

När människor får på sig en av våra produkter och mungiporna åker upp och de får ett helt annat uttryck av säkerhet, skönhet och utstrålning med bara ett par millimeters skillnad i positionen av bröstbenet, Från datahållning till bra hållning.

Vad är mest utmanande?

Mest utmanande är ovissheten inför framtiden och vad som komma skall.

Hur vet man om man passar för att starta och driva företag?

Först funderar man på om man tycker att det verkar roligt att grunda och driva en verksamhet. Sen kastar man sig in i situationen och prövar, övar, tränar, försöker igen, tar till sig av feedback, läser böcker, har en mentor och då fixar man det hur galant som helst och lär sig hur mycket som helst längs vägen.

Vad har varit ditt roligaste projekt?

Att förverkliga en idé och få sin baby att flyga. Att varje steg varit utmanande, lärorikt samt alla fantastiska människor över världen som vi träffat.

Var hittar man era produkter?

på www.swedishposture.se samt på apotek, sportbutiker, hälsokostaffärer m m.