Frukostseminarium för HR

Businessswomen.se vill koppla ihop kvinnliga talanger med HR-avdelningar i framkant.

Dags för frukostseminarium på tema ”Digitaliseringen – så påverkar den vår hjärna och prestation” och ”I huvudet på den kvinnliga kandidaten” 1 juni!

Datum: 1 juni

För vem? Dig som arbetar inom HR 

7.30 – Dörrarna öppnas och frukosten serveras

8.00 – Digitaliseringen, så påverkar den vår hjärna och prestation (hur kan vi motverka stress?). Eva Hamboldt, Konsult inom Neuroledarskap delar sina insikter.

8.30 – Businesswomen.se berättar om resultatet på vår rapport där vi frågat drivna karriärkvinnor om arbetslivet, kontoret, ledarskap, hälsa och varför man lämnar en arbetsgivare och vad vi som arbetsgivare kan göra för att bli än bättre på att ge förutsättningar för ett balanserat och hållbart arbetsliv.

9.30 – Slut

Adress, Scandic Klara, Slöjdgatan 7 vid Hötorget, Stockholm (vänster om Scandic Haymarket)

Tid: 8-9.30 (frukost från 7.30)

Vilka är vi?

Businesswomen.se hjälper talangfulla kvinnor och arbetsgivare att hitta varandra på ett nytt och personligare sätt, via vårt IRL nätverk (event 1 gång/mån) och riktade kanaler. Både HR och kandidater letar nya sätt att hitta varandra då annonssök kräver stora resurser från HR och processen upplevs ofta frustrerande för kandidaterna. Vi gör det enklare för er som företag att bygga aktiva talangpooler, målgruppsanpassat EVP och bygga långsiktiga relationer till personer som aldrig tänkt på just er som en möjlig arbetsgivare, inte på grund av ointresse, men då era vägar aldrig korsats. Detta ger er ett mer proaktivt än reaktivt rekryteringsarbete (som många ägnar sig åt idag).

”Train for skills, hire for attitude and potential” har traditionell CV-annonssök svårt att stödja då vi ofta väljs på gamla meriter och det sällan främjar branschbyten. Businesswomen.se gör er och kandidaterna synligare. Vi hjälper er att hitta personer med rätt driv och engagemang som kan ge er verksamhet ny energi och bättre resultat. Vi har t ex hjälpt vår kund Volkswagen Group rikta sin kommunikation vilket lett till fler kvinnliga sökanden.​

Vår undersökning visar:

75% av våra talanger söker inte nytt jobb.

Men 75% skulle ta ett nytt jobb om rätt erbjudande kommer deras väg.

Vi berättar mer den 1 juni så hoppas vi ses då!

Anmälan:

Vi har begränsat antal platser så osa till info@businesswomen.se så snart som möjligt för att reservera din plats. Sista osa-datum är 25 maj.

Varmt välkommen till en inspirerande morgon!

Med vänliga hälsningar,

Charlotta Lundin & Caroline Engman, Partners.
Businesswomen.se
Kungsgatan 33
Stockholm

Följ oss på FB, Li och Instagram för att inte missa det senaste!