Vilket råd skulle du vilja ge ditt yngre jag?

Businesswomens egna Charlotta Lundin, har en riktig inspirerande bakgrund och många års erfarenhet av coaching. Hon är en diplomerad Coach via Hälsoakademin Europa och har arbetat en hel del med karriär- och entreprenörcoaching. Charlotta har också varit mentor för invandrarakademiker och som jobbmentor i olika högstadieskolor.

Med en bakgrund  inom marknadsföring och sälj på företag som Unilever, Philips och Arla Foods och HR-avdelningen på Business Sweden (tidigare Exportrådet) har hon en gedigen erfarenhet från att möta människor.  Vid sidan av hennes coachinguppdrag driver hon kontorshotellet TheLoft på Kungsholmen, arbetar som HR-konsult och driver karriärportalen Businesswomen.se som ger inspiration för kvinnliga talanger online men också ett nätverk som träffas en gång i månaden i Stockholm.

Charlotta vilket råd skulle du vilja ge ditt yngre jag?

Var inte rädd för att prova dina vingar och utforska de möjligheter du hittar eller som hittar dig. Du kommer att lära dig av dem alla! Njut av friheten och gå ut med en nyfiken och prestigefri tankegång, det kommer att expandera dina möjligheter. Det kommer även leda till att du möter många intressanta människor. Använd din tid som ung till att testa och söka för att finna din passion och det du brinner för, bli inte för bekväm eller ”nöj dig” för tidigt. När du upptäcker vad du känner ger dig mening och där du gör skillnad, kommer du att leva ett meningsfullt liv med verkligt värde,” Charlotta Lundin, entreprenör, karriärcoach, mentor och VD.