Vilket råd skulle du vilja ge ditt yngre jag?

Vilket råd skulle du vilja ge ditt yngre jag? Den frågan ställer jag även grymma Aleksandra Avli.

”Vi ställer alla till det ibland för oss, i alla åldrar. Vi gör alla misstag, i alla åldrar. Vi ser alla ganska löjliga ut ibland, i alla åldrar. Men det är helt okej! Det är en del av livet. Jag skulle understryka för mig själv att inte kritisera mig själv för mycket och att alltid skratta mer. Men mest av allt skapa vänner för livet. När du känner att du faller eller när du behöver en hand, är din familj och vänner de som står upp för dig. Var den person som du vill att någon är mot dig. Och ALLT är KARMA babe, kom ihåg att det går runt och man får alltid tillbaka det man ger”, Aleksandra Avli, Medgrundare av HER Global Network samt EVE.

Jobbet på EU-parlamentet i Bryssel blev inte som Aleksandra Avli tänkt sig. I stället blev hon mobbad av sina kvinnliga kollegor. Därför skapade hon ett globalt affärsnätverk vid namn HER Global Network för kvinnor där kvinnor hjälper varandra att växa. Idag jobbar hon som affärsutvecklare i Stockholm och startar upp ett nytt digitalt karriärnätverk inom snar framtid. En inspirerande karriärkvinna som alltid hittar nya vägar och bygger broar.

 

 

Följ oss på Instagram: @womeninspiration_

/Maryam Melissa Shirforoushan