Vilket råd skulle du vilja ge ditt yngre jag?

Caroline Lidman, den ambitiösa PR-kvinnan som har hunnit med mycket i sin karriär. Hon är VD och grundare av PR-byrån Number10 Stockholm. Hon har också blivit korad av Veckans Affärer för att vara 1 av 101 supertalangerna i Sverige år 2017. Dessutom så driver hon Women With som är ett branschnätverk för kvinnor inom olika branscher för att utbyta erfarenheter, inspiration och entreprenöriella råd.

Med andra ord en kvinna med mycket kunskap och drivkraft. Caroline verkar har jättemycket att dela med sig, och därför vill jag veta – vilket råd skulle du vilja ge ditt yngre jag?

 ”Kära Caroline, ta ett steg tillbaka och titta på dig själv. Du är vacker precis som du är. Du har så många bra egenskaper och en fantastisk drivkraft. Bry dig inte om vad folk i skolan tycker eller säger. Kom ihåg att de ”värsta” kommentarerna kommer från de som är osäkra, nervösa och saknar din energi och driv som kommer ta dig långt. Fortsätt kämpa och tro på dig själv. Arbeta med det som gör dig glad och lycklig. Men viktigaste av allt- våga! Ditt mod, drivkraft och ödmjukhet är sådant du alltid ska bära med dig”, Caroline Lidman, VD och grundare av PR-byrån Number10 Stockholm, entreprenör, 1 av 101 Veckans Affärers Supertalanger och grundare av nätverket Women With.