Vilket råd skulle du vilja ge ditt yngre jag?

Tara Derakshan är en tjej med glöd och många järn i elden.  Hon har erfarenhet från att vara global marknadschef, är en driven marknadsstrateg och ska snart lansera sitt företag i Sverige.  Hon har varit med och startat ett karriärnätverk i London, där hon också har arbetat i många år.  Hon brinner för empowerment, reser mycket och föreläser flitigt. Detta är en kvinna med drivkraft och ambition, som satsar stenhårt för det hon tror på och alltid med ett leende på läpparna.

Vilket råd skulle du vilja ge ditt yngre jag?

” Kära unga Tara, du är så dyrbar. Lita på dig själv och tro  att allt är möjligt! Du kan göra vad du vill och vara vem du vill i den här världen. Dröm stort, sätt mål för dig själv och försök alltid ditt bästa. Du har fått en röst i denna värld och möjligheter som många drömmer om. Var tacksam för det och använd detta för att göra en skillnad.  Var modig och våga säga nej när något inte känns rätt. Jämför inte dig själv med andra eller lyssna på deras åsikter om vad du ska göra och hur du borde vara. Deras verklighet är inte din verklighet.  Du kommer att bilda ditt eget liv på din egen väg, i din egen tid. Var ödmjuk, men var stolt över vem du är, hur du ser ut och hur du tänker. Var snäll och tro på dig själv. Tro på att allting är möjligt, för allt är möjligt för dig! Var inte så rädd för att göra misstag eller ”misslyckas” längs vägen.  Var inte rädd för det okända, det är okej att inte ha alla svaren.

Bryr dig inte om vad andra säger till dig eller om dig. Och vårda de ord som du säger till dig själv. Var snäll mot dig själv som du är snäll mot andra människor. Ha tålamod med dig själv, eftersom du är tålamodig med andra. Älska dig själv och förstå att du är bra precis som du är. Och ännu viktigare, du är tillräcklig”, Tara Derakshan, Global Marknadschef, grundare av Scentara och föreläsare.