Vilket råd skulle du vilja ge ditt yngre jag?

Natali Suonvieri är den drivna tjejen som har hunnit med mycket i karriären. Hon är enbart 25 år men har hunnit plugga i fem år, inta en chefsposition i ett av Sveriges hetaste edTech-företag, bloggat om karriären, instagrammar ofta om jämställdhetsfrågor och varit mentor för ungdomar och andra kvinnor. Det hon brinner för, jämställdhet och antirasism, visar hon stolt och öppet. En tjej med mycket skinn på näsan och enorm drivkraft.  Jag vill väldigt gärna veta, vilket råd hon skulle vilja ge sitt yngre jag?

”Kära unga du, jag vet att livet är svårt och att du kommer gå igenom mycket. Tyvärr (eller vad du förstår senare i livet: lyckligtvis) kommer du att gå igenom helvetet igen. Detta kommer inte bara att göra dig starkare, men du kommer att lära dig att tro på din egen förmåga att göra förändringar och att få saker gjort. Jag vet att det är svårt att välja mellan vad andra vill att du ska göra i livet och vad du vill göra. Låt mig bara säga att du alltid ska (och jag menar ALLTID) lita på din magkänsla. Ta risken, det kommer vara värt det! Du är en ambitiös och smart ung kvinna och du kommer att nå dina mål tidigare än du någonsin skulle kunna föreställa dig. Denna känsla av att göra det ”på ditt eget sätt” är något du kommer lära dig att lita på – och det kommer att ge dig allt du någonsin har velat. / äldre Natali. PS. Du borde ha sagt till din mamma att sälja hennes Nokia-aktier, Natali Suonvieri, marknadschef och mentor.