Vilket råd skulle du vilja ge ditt yngre jag?

Sandra Nyman, en kvinna som utstrålar värme och god energi. Sandra har hunnit bo och arbeta i England, Malmö och nu i Stockholm där hon haft olika roller inom skönhet, media och sälj. Hon är också mamma och tror mycket på att vara en förebild för unga tjejer och skapa ett samhälle med sunda värderingar.

Vilket råd skulle du vilja ge ditt yngre jag?

”Sandra, Du har alltid varit en sann soldat av kärlek! Och det är därför du är här. Så ändra aldrig det! Du kommer under livet känna dig missförstådd och felplacerad. Det kan komma att bli din djupaste frustration i livet. Jag vet att du önskar att vissa människor ska ta mer tid att se hela dig. Du har alltid känt en tom känsla när människor enbart ser Sandras yta. Du vet att det finns en själ och ett ljus inom dig som behöver ses och lysa för att du ska kunna leva. Men du ser tid, erfarenheter och möten i livet får dig närmare den verkliga dig. Vi växer, förändras och ständigt kommer i kontakt med oss ​​själva genom vår omgivning och av olika livshändelser.

Sedan du var en liten flicka har du känt att du var mer än ett vackert ansikte. Din största uppgift som kvinna kommer vara att vägleda människor att se och känna sin inre själ. Vad du ännu inte vet är att din kärlek inte är avsedd för alla. Det kommer också ta några år att inse att SELFLOVE är Nr 1-regeln för att ta bra beslut i livet. Du tänker alltid på alla andra och glömmer dig själv. Du kommer att gå din egen väg och lyssna på ditt hjärta. Och viktigast av allt kommer du aldrig sluta älska, lita på, värdera och låta folk komma in efter alla besvikelser. Du vet att livet visade dig dyrbara erfarenheter som kommer att få dig att skina och stiga ännu ljusare. Försök inte vara perfekt, älska där du är i livet som en kvinna och vara jätte stolt över dig själv. Koppla av och följ ditt hjärta, det rätta folket känner dig. Ändra aldrig vem du är! Älska dig själv och resten blir som det är tänkt att vara. Inse vilken grym kvinna och en mamma du är! Fortsätt surfa på livets vågor… skratta, skratta och skratta igen, livet är inte så allvarligt!” Sandra Nyman, mamma och mediekoordinator.